Het autoverkoopplatform
van de merkdealers!

meer informatie

Waarom deMerkdealer?

 • Als merkdealer zit u aan de top binnen autoverkopend Nederland. U biedt nieuwe af-fabriek modellen met vergaande garanties, kwalitatief hoge aftersalesdiensten en occasions met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

  Uw bedrijf heeft dus voldoende Unique Selling Points die u richting uw landelijke en regionale doelgroepen kunt promoten.

  Die promotie verloopt nu nog vaak via reguliere kanalen, waarbij uw onderscheidende karakter als merkdealer volledig verdwijnt tussen alle andere auto-aanbieders die precies hetzelfde platform krijgen als u.

  Daar brengt deMerkdealer verandering in!
  Hoe we dat doen leest u hieronder. • Wat bieden wij?
  deMerkdealer toont het hele jaar door uw volledige auto-aanbod, nieuws, acties en fungeert als een up-to-date portal naar uw klant. Deze bedienen wij via deMerkdealer website, social media, digitale nieuwsbrieven en een magazine dat traffic naar uw bedrijf genereert!

  Importeurs kunnen desgewenst aanhaken met nieuws en interessante acties die ten goede komen aan de klant en aan u.

 • Wie zijn wij?
  Wij zijn deMerkdealer, een onderscheidend online platform met uiteenlopende promotie- en verkoopmogelijkheden voor uitsluitend merkdealers.

  Dit doen wij omdat wij geloven dat merkdealers een beter platform verdienen om klanten te informeren, te vinden, en om gevonden te worden.

 • Ruimte voor uw bedrijfspresentatie
  Ruimte voor uw bedrijfspresentatie
 • Duidelijk en uitgebreid zoeken
  Duidelijk en uitgebreid zoeken
 • Online afspraken inplannen
  Online afspraken inplannen

Merkdealer magazine

 • Naast de al genoemde online en sociale media biedt het platform deMerkdealer u bovendien de mogelijkheid om eens per kwartaal een glossy magazine te verspreiden dat het onderscheidend vermogen van merkdealers duidelijk benadrukt.  Binnen de uitgave krijgen merkdealers ruimte voor interviews en advertenties. Ook krijgt de importeur de mogelijkheid om nieuwe modellen op redactionele wijze aandacht te geven, eventueel inclusief een passende advertentie.

  Aanvullend voorzien wij de edities met hoogwaardige en aantrekkelijke artikelen over reizen, restaurants, fashion, sport, kortom: met ontspanning. Dit alles om de positieve beleving bij uw bestaande en nieuwe klanten een extra cachet te geven.